Lunches

D’Alde Coninckshof biedt mogelijkheden voor een gezellige lunch

Er zijn drie varianten.
De eerste variant: de lunch van Claudia
Claudia’s lunch bestaat uit een kopje soep en een belegd broodje (vlees/vis of ei) De broodjes zijn bruin, half-hard en worden stevig belegd. Het is typisch een lunch van Claudia: stevig, snel en daarna de tuin weer in!
We rekenen op 1 broodje per persoon. Is genoeg!

Kosten: €5,00 per persoon
Glas wijn/bier/Jus erbij? €2,00 per glas

De tweede variant: de lunch van Paul
Dat wordt toch wel iets anders: Paul staat liever achter het fornuis dan dat ie achter de kruiwagen loopt. Dus hoe meer tweede varianten, hoe minder kruiwagens! Paul blij, en Claudia kijkt dan soms wat zuur, want het werk in de tuin moet door, en daar zijn kruiwagens essentieel bij! Maar goed, de klant is koning,dus een wat uitgebreidere lunch. Met een kommetje soep, een stukje huisgemaakte hartige notentaart (koud geserveerd), een klein beetje salade met verse paprika/tomaat en het onvermijdelijke broodje kroket. Als afsluiting : een schijf aarbeienbavarois met verse aarbeien van de buurman, die ze professioneel kweekt! En slagroom. Mag allemaal: Paul heeft (nog !) geen 60 –ers buikje.
Kosten: €8,00 per persoon
Glas wijn/bier/Jus erbij? €2,00 per glas

Derde variant: de lunch van de oude Koning
Tsja, koningen bemoeiden zich niet met de tuin, daar was personeel voor. En die bedachten zich geen moment: geen koning in de buurt, we gaan ervoor!
Dus op de tafel komt eerst een soepje. Daarna worden er drie soorten quiches geserveerd: een quiche met vlees(gerookte ham en gemarineerd varkensvlees uit de niet-bio-industrie); een quiche met vis (met zalm en gerookte makreel) en een vegetarische quiche(met paprika, champignons, en wal- en hazelnoten noten). De quiches hebben een middellijn van 26 cm;we snijden de quiche voor in 12 stukken; per persoon wordt gerekend op 2 stukjes. Alle quiches worden standaard afgemaakt met een room-ei-kaas vulling en worden koud geserveerd. Ook is er huisgemaakte franse boerenpate met frans en turks brood. Als bijgerecht komt er een Franse boerensalade op de tafel: salade van het seizoen (uit de tuin, als ze er zijn zoekt Claudia naar eetbare bloemen!) aangevuld met paprika, tomaat, ei, kappertjes en olijven. En dan is er nog een grove mousse van vis (gerookte makreel en botervis), met frans en turks brood, en een aardappelsalade.
We sluiten af met die bavarois en buurmans aardbeien.

Kosten: €14,50 per persoon
Glas wijn/bier/Jus erbij? €2,00 per glas

In alle gevallen zijn koffie en thee inbegrepen. En voor mensen, die in de namiddag gezellig willen bijpraten kunnen we hapjes maken, eventueel geserveerd op diverse locaties in de tuin!
Vragen, opmerkingen of verzoeken? Paul.Schroder@xs4all.nl. Of 06 1787 1545

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *