Tips

 

Basiskamp voor vierdaagselopers

Kamperen op ons weitje langs de Oude Koningstraat. Heerlijk rustig, want er zijn maar een paar plaatsen te vergeven. Op woensdag kunt uw familie u bezoeken en aan de andere kant van de 1 ha grote tuin, op de Heemstraweg, de hele dag de stoet vierdaagse-lopers bekijken en uiteraard met veel enthousiasme u aanmoedigen. Dan nog 6 km naar het eindpunt! Iedere dag lekker eten op de veranda met zicht op de wijngaard.
Ontbijtje staat s’ochtends klaar. Douche en wc voor alle vierdaagselopers gemeenschappelijk.

————————————————————-

Familieuitjes

Alweer uw beurt om een
familiedag te organiseren? En u hebt geen zin in al het georganiseer en die
bende in uw huis? Hier zijn twee mogelijkheden:

1. Leuk voor families met kleine kinderen:

In de kwekerij  Immenhof in Heumen een rondleiding langs de aaibare bijen. Stoere jongens en meisjes durven hun hand op een bijenvolk te leggen. Ze steken niet!

Daarna een gezellig samenzijn in de tuin D’Alde Coninckshof aan de vijver. Lunch of barbecue of quichebuffet, wat u maar wilt.

2. Leuk voor familie met pubers of alleen volwassenen:

Op stap met een gids door de uiterwaarden van Beuningen: wilde paarden, sporen van vossen, jutten van wrakhout langs de rivier de Waal.

of:

Bezoek aan het MuZIEum Nijmegen”  in Nijmegen : ervaar hoe het is om blind te zijn en je weg te moeten zoeken in de stad of in een café.

Daarna een gezellig samenzijn in de tuin D’Alde Coninckshof aan de vijver. Lunch of barbecue of quichebuffet, wat u maar wilt.

——————————————————————————————-————–

 

 

 


Workshops in de tuin

De tuin is goed te combineren met een creatieve workshop. Op de veranda in onze tuin is het bijvoorbeeld mogelijk een creatieve workshop onder leiding van beeldend kunstenaar Mirjam van Oostveen (www.madebymir.nl) te doen.  Bijvoorbeeld het in een dagdeel maken van een gevelsteen, een vaas, een gezamenlijk beeld of ander object van klei. Ook schilderen en tekenen in een dagdeel is mogelijk: zoals het schilderen of tekenen van bloemen en planten in de tuin of het maken van portretten behoren tot de mogelijkheden.

Een andere workshop is een muzikale: op de veranda kunnen groepen tot ong. 20 personen een kleine en super enthousiasmerende cursus Djembé volgen.

P1100025

 

 

 

 

———————————————————————————————

De tuin leent zich natuurlijk ook voor  bruiloftsfoto’s:

2013-08-31 15.49.00

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *